1. februar 2012

Sidste uges mad i billeder

Her er sidste uges mad i billeder.

Denne ret er torskefiletter med ris og grønsager. Det er nærmest en form for risotto, da risene er kogt sammen med risene, og grønsagerne og fisken kom i gryden efterfølgende. Retten smager dejligt, og det er en nem måde at få fisk på.

Næste ret er en gullashsuppe med mørt oksekød, chili og suppehorn. Jeg ristede noget chorizo til drys sammen med reven ost. Suppen var meget fyldig og mættende.

I weekenden lavede jeg ossobucco - en dejlig simreret. Grønsagerne smagte skønt og kødet var dejligt mørt, det er en skøn vinterret.

2 kommentarer:

  1. Osso buco! ♥
    Absolut en af yndlingsretterne i vintersæsonen - det smager stjernegodt :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er helt enig, osso buco er en skøn ret.

      Slet