23. juni 2010

Adam Thirlwell: Politik

Adam Thirlwell's Politik er endnu en af de bøger, jeg fik under "København læser" i efteråret 2008. Ud fra titlen var det ikke lige en bog, jeg ville springe ud i at læse med det første.

Men Politik handler ikke om politik i klassisk forstand. Forfatteren nævner det også i et af de første afsnit, at bogen til gengæld handler om godhed. Forfatteren hænger i det hele taget ind over bogen med mange små kommentarer om personernes gøren og laden. Det er hyggeligt med sådan en ekstra fortæller.

Politik handler om kæresteparret Nana og Moshe, deres fælles veninde, deres sexliv og forhold. Der er mange sexscener i bogen, men de er beskrevet på en meget nøgtern måde, at det ikke bliver ubehageligt eller grænseoverskridende at læse.

I bogen er der også generelle betragtninger om forhold og hvordan det kan være politik til tider, og hvorfor vi mennesker reagerer som vi gør. Disse tanker gør bogen meget interessant at læse.

Det er en bog, som jeg ikke ville have valgt at læse, hvis jeg ikke havde fået bogen. Men det er en sjov og underfundig bog om livets små og store valg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar